TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY – SZENTGYÖRGYI RÓMEÓ

  1. szeptember 9-én Szentgyörgyi Rómeó hatszoros aerobic világbajnok tartott közös edzést iskolánk diákjai számára.

 

Izgatottan várták a gyerekek iskolánk új vendégét. Kíváncsiak voltak, milyen lesz együtt mozogni. A zene is segített a jó hangulatot kialakításában.

Örömmel végezték a gyakorlatokat, igyekeztek jól végrehajtani a különböző lépéseket, kartartásokat. Játékosan, változatosan összeállított gyakorlatsorral érkezett hozzánk híres vendégünk. Egyre nehezedő feladattal találták szembe magukat a gyerekek, hiszen az új lépéseket az előzőleg megtanultakkal kellett összekapcsolni. Így, egy szép koreográfia kerekedett ki a sok gyakorlatból.

Az óra végén önként jelentkező tanulókkal, érdekes bemutatónak lehetünk szemtanúi. Mindenki izgalommal várta, mi fog következni. Különböző emeléseket hajtottak végre a kiválasztott tanulók Szentgyörgyi Rómeóval.

A mozgáson kívül beszélgetésre is sor került. A világbajnok sportoló elmesélte a diákoknak: milyen sok munka és kitartás áll a szép eredmények mögött. Az elismerésen kívül a különböző országokba való utazás lehetősége is elérhetővé válik azok számára, akik hajlandóak egy szép cél érdekében dolgozni.

PUSZTAKOVÁCSI-TANÓRÁN KÍVÜLI RÓMEÓ1 PUSZTAKOVÁCSI-TANÓRÁN KÍVÜLI RÓMEÓ2 PUSZTAKOVÁCSI-TANÓRÁN KÍVÜLI RÓMEÓ3 PUSZTAKOVÁCSI-TANÓRÁN KÍVÜLI RÓMEÓ4 PUSZTAKOVÁCSI-TANÓRÁN KÍVÜLI RÓMEÓ5