TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY: KATUS ATTILA

2015. június 8-án iskolánkba látogatott Katus Attila 6-szoros Világ-, 2-szeres Európa– aerobik bajnok, személyi edző és életmód szakértő. A gyerekek már ismerték a televízióból, a vele készült riportot megnézve izgatottan várták a találkozást.

A közös mozgás természetesen zenére történt. Változatos gyakorlatok követték egymást. A gyerekek jókedvűen, kitartóan mozogtak együtt a világbajnokkal. A teljes testet átmozgató feladatsor után a sportolás fontosságára hívta fel a gyerekek figyelmét. Sok példával szemléltetve és humoros módon beszélt arról a két lehetőségről, amelyet maguk választhatnak a saját életükkel kapcsolatban. A hosszú, boldog egészséges élet nélkülözhetetlen feltételeiként emelte ki az egészséges táplálkozást, a sportolást és a jó kedvet. Mindezt a gyerekek számára érthető módon, viccesen, nagy szeretettel tette. Ezek után a közös fotózásnak is nagyon örültek a gyerekek és felnőttek egyaránt. Aki kért, autogramot is kapott. Nagyon örültünk a lehetőségnek.

Vidám, örömteli nappal lettünk gazdagabbak, mely nem csak tanulságos, de emlékezetes is volt mindenki számára.

Diákok hozzászólásai:

K.A. 8. osztály: „Katus Attila nagyon fitt ember, csodálom őt. Vártam már nagyon a vele való találkozást. Nem gondoltam volna, hogy az az ember, aki a tévében szerepel és világhírű, ennyire közvetlen és barátságos lesz velünk. Nagyon jól éreztük magunkat, bárcsak lenne még sok ilyen program.

Köszönjük szépen Katus Attilának, hogy ellátogatott hozzánk.”
N.A. 7. osztály: Nagyon jó volt, hogy itt volt. Szeretnénk még sok ilyen alkalmat, mert tudom, hogy egészséges a mozgás, és bár elfáradtam, de mégis jó elfoglaltság volt.

Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_1 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_2 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_3 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_4 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_5 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_6 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_7 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_8 Pusztakovacsi_tanorankivuli_Katus_9