TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY: BOOT CAMP

Iskolánk faliújságján a gyerekek érdeklődve olvashatták, hogy izgalmas program vár majd rájuk. Nagyon várták 2015. május 21-ét, amikor iskolánkba látogatott Pálos Attila és Nagy Dániel. Az időjárás sajnos nem tette lehetővé a szabadtéren való mozgást, ennek ellenére frappáns megoldás született a program lebonyolítására a kultúrházban. Az amerikai tengerészgyalogság erőnléti kiképzésnek elemeit felhasználva tartottak edzést a gyerekek számára. Az ismerős gyakorlatokon kívül érdekes mozgássorokat is gyakoroltattak a gyerekekkel. akik nagyon kitartóan végezték az egyre nehezedő feladatokat, melyek szinte pihenés nélkül követték egymást. Motiválta őket az edzők katonás, sportos, férfias megjelenése is.

A rendezvényen 54 tanuló és 7 pedagógus vett részt.

Diákok hozzászólásai:

E. 8. osztály: „Már izgatottan vártam, hogy jöjjenek, mert nagyon szeretem a sportot. Nem lepődtem meg azon, hogy a 2×20 perces foglalkozáson ennyire elfáradtam, úgy éreztem, mintha két testnevelés órán lettem volna. Emellett humorosak voltak, és nagyon értették a dolgukat. Lelkesen és izgatottan végeztük a feladatokat. Nehéz volt tőlük elbúcsúzni. Remélem fogunk még találkozni hasonló emberekkel.”

N.I.D. : „Nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat. Máskor is lehetne ilyen. Nagyon elfáradtam. Szívesen lennék én is ilyen edző. Kedvesek, segítőkészek voltak. Nagyon jól csinálták, ösztönzően hatottak rám.”

Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_1Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_2Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_3Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_4Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_5Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_6Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_7Pusztakivacsi_tanorankivuli_Bootcamp_8